Sposób przygotowania

Liście młodej komosy dokładnie wypłukać i przesiekać .Na patelnię wlać trochę oliwy i podsmażyć szynkę pokrojoną w słupki ,dodać osączoną komosę i dusić do miękkości. Wlać śmietanę ,doprawić do smaku solą ,pieprzem i gałką.Przez chwilę podgrzewać i posypać startym serem.Można podać same jako przekąskę lub jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    komosa jako szpinak jest bardzo dobra...ja robię wiosną też młoda pokrzywę
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !