Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa wieprzowego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
majeranek 1 łyżeczka
chili
sos sojowy 3 łyżki
wino czerwone wytrawne 1 szklanka
tymianek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa wieprzowego

Cebulę siekamy, czosnek miażdżymy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. W powstałej marynacie marynujemy mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak