Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek i pokroić każdą na 3 części. Z jednego końca naciąć na krzyż ,ale nie do końca. Na patelni na rozgrzanej oliwie smażyć parówki ,aż utworzą się miotełki. Polać ketchupem i posypać bazylią. Podajemy natychmiast.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    świetne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    Extra, ja robiłam podobne z przepisu i potrawa nazywała się świńskie ryjki:). Bardzo fajne polecam!!!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mój mąż nie przecina ich na pół i nazywa je "kozice"

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !