Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumowe kuleczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
masło 100 g
rum 3 łyżki
czekolada

Przepis i sposób przygotowania na: Rumowe kuleczki

Biszkopt kruszymy w malakserze. Dodajemy do niego miękkie masło i rum. Dokładnie mieszamy. Z masy formujemy małe kuleczki. Każdą obtaczamy w roztopionej czekoladzie. Odstawiamy do lodówki żeby czekolada się zsiadła. Świetny pomysł jeśli biszkopt który pieczemy nam nie wyszedł.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.09.2011 19:30
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak