Sposób przygotowania

Buraki obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę i czosnek posiekać i podsmażyć na oliwie. Dodać pęczak, wymieszać. Wlać bulion i gotować ok. 30 min. do momentu aż pęczak będzie miękki. Dodać buraki, chrzan i koperek. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa kompozycja smakowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajna odmiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    apetyczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !