Sposób przygotowania

Śmietanę ubić na sztywno z dwoma łyżkami cukru pudru. Mleko zagotować z masłem, dodać kaszę, łyżkę cukru, szczyptę soli, zagotować. Kaszę przełożyć do salaterek. Truskawki zmiksować z pozostałym cukrem. Kaszę polać musem truskawkowym i przykryć bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wydaje się być dobra...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie i owocowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny deserek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !