Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa wielowarzywna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1
por (biała część) 1
seler 1/2
pietruszka 1
marchewka 2
kostka drobiowa 1

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa wielowarzywna

Do naczynia z wodą wrzucamy pokrojone w kostkę warzywa, kalafior podzielony na różyczki i dodajemy kostkę rosołową. Naczynie przykrywamy pokrywką i gotujemy warzywa przez ok. 35 minut uważając aby para nie wydostawała się spod pokrywki. Zgodnie z ogólnymi zasadami gotowania podawać możemy z posiekaną natką pietruszki i śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak