Sposób przygotowania

# 1 papryka czerwona
# 7-8 dkg twarogu
# 5 dkg bryndzy
# spory ząbek czosnku
# mała cebula
# 1 łyżka oliwy
# sok z cytryny
# sól
# pieprz
# papryka

Wykonanie:
Paprykę umyć i opalić nad palnikiem aby skórka zeszła.Następnie pokroić na kawałeczki. cebulę pokroić w kostkę i czosnek też posiekać i zeszklić na łyće oleju na patelni . Wszystkie te składniki zmiksować. Twaróg i bryndzę rozgnieść widelcem, dodać zmiksowaną paprykę wymieszać . doprawić do smaku przyprawami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mogłebym zrobić ale nie mam bryndzy:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Dobre-najlepsze cudze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Nareszcie mam sposób na skórkę z papryki Dip smaczny
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ciekawy
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    do czego smakuje najlepiej?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !