Sposób przygotowania

Galaretki rozrabiamy. Na dno naczynia układamy biszkopty i zalewamy ciepłą galaretką cytrynową. Pomarańczową galaretkę, gdy będzie zaczynała się zsiadać mieszamy mikserem z wcześniej ubitą śnieżką. Masę wykładamy na zastygniętą galaretkę cytrynową. To samo robimy z tężejącą galaretką agrestową, mieszamy ze śnieżką i wykładamy na masę pomarańczową. Odstawiamy do lodówki na 3 godziny. Krojąc układamy odwrotnie to znaczy biszkoptami do góry.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marmar

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna nazwa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !