Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik NIC

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
cukier 1/2 szkl.
żółtko jajek 5 szt.
mąka pszenna 3 szkl.
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
brzoskwinie

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik NIC

Ciasto zagnieść i odłożyć małą kulę do zamrażalnika, a resztę ciasta rozłożyć na blachę i nakłuć widelcem. Na ciasto wyłożyć brzoskwinie i wlać masę. Na wierzch zetrzeć ciasto z zamrażalnika piec w temperaturze 170 stopni z termoobiegiem przez 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak