Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki migdałowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 25 dag
likier migdałowy 5 łyżek
mleko 2 szklanki
cukier waniliowy 1 opakowanie
jaja 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki migdałowe

Cukier skpariamy likierem, mieszmay i delikatnie podgrzewamy. Mleko łączymy z cukrem waniliowym i równie podgrzewamy. Jajka ubijamy, dodamy i lączymy z mlekiem i cukrem. Calość przekładamy do foremek i schładzamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 24.06.2011 14:51
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak