Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowo koperkowy farsz do indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka czerstwa 1 sztuka
koperek 1 pęczek
imdyk 1/2 kg
sól
pieprz
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowo koperkowy farsz do indyka

Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Mięso mielimy, koperek siekamy. Bialka ubijamy na sztywną pianę. Łączymy ze sobą wszystkie skłądniki, doprawiamy do smaku i wyrabiamy masę. Powstałym farszem nadizewamy indyka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 24.06.2011 19:19
uwielbiam mięsa
halinka1011 24.06.2011 14:27
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak