Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki po francusku.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 1/2 opakowania
miękki serek topiony 1 szt
sól
piepzr
gruszki 2 połówki

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki po francusku.

Ser rozetrzeć w misce na jednolitą masę, pieprz i sól. Gruszki ułożyć zagłębieniami do góry, ułożyć na nich masę. Zapiec w grillu lub na patelni pod przykryciem, aż ser zacznie się topić. Podawać natychmiast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak