Sposób przygotowania

kefir zagotować i wrzącą zagęścić mąką wymieszaną ze śmietaną. Szczaw drobno posiekać,gotować chwilkę,ostudzić.kefir wymieszać ze szczawiem,posolić,ostudzić i dodac koperek. podawać z gotowanymi jajkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomyłka zamiast kefiru miała być serwatka.kefiru nie gotujemy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    osobiscie chłodników nie lubie;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    PYCHA
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo lubię szczaw:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    bardzo smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !