Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka uniwersalnego .Studzimy kroimy w kawałki .Rzodkiewkę ścieramy na dużych oczkach jajka kroimy w kostkę ,dodajemy pokrojone pomidory i ogórka .Odcedzoną kukurydzę i pokrojony szczypior. Kropimy oliwa solimy solą ziołową do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym takie coś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż chce się zjeść :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    muszę wypróbować przepis
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !