Sposób przygotowania

odzielić białka od żółtek i ubić na sztywno z dodatkiem cukru dodać żóltka wymieszać na jednolitą masę mikserem,w odzielnym naczyniu wymieszać obie mąki z proszkiem do pieczenia przesiać i dodać do ubitych jajek z cukrem po czym delikatnie wymieszać łyżką i wylać do wysmarowanej tortownicy lub prodiża i upiec w temp.180st.ok.20-25min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wygląda świetnie wyszedł tak jak trzeba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    uwielbiam biszkopt :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    Pyszniutki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !