Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sernik bez spodu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 1 kg
margaryna 1 kostka
cukier 1 szklanka
jaja 4 szt
budyń śmietankowy 1 opakow
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sernik bez spodu

margarynę, cukier i żółtka utrzeć dodać proszek, budyń. Dodawac stopniowo twaróg i ubite białka. wysmarować blachę i położyć wysmarowany pergamin a następnie twaróg i piec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak