Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez 2-3 godziny. Kaszę ugotować na sypko, ostudzić i zmielić wraz ze śledziami. Dodać żółtka, piwo, mąkę, ser oraz białka ubite na pianę. Wymieszać. Smażyć na gorącym maśle na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    odważne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    czegoś takiego jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    musi byc pyszne, bo skladniki dobrane super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super,nie jadłam a warto wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !