Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć dokładnie, odciąć liście i korzonek. Zetrzeć na tarce jarzynowej o małych oczkach. Dodać do jogurtu razem ze szczypiorkiem. Doprawić sos cukrem, solą i białym mielonym pieprzem. Podawać do jaj, wędlin, warzyw, kanapek.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Następny super dip! :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    może być niezłe do kanapek
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !