Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto z wołowiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczeń wołowa 1/2 kg
kapusta włoska 1/2 szt
ryż 1 szklanka
bulion 1 szklanka
mąka ziemniaczana 2 łyżki
oliwa 3 łyżki
sos sojowy 2 łyżki
imbir
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z wołowiną

Mięso kroimy w paseczki, doprawiamy, oprószamy mąką i obsmażamy. Kapustę szatkujemy. Ryż gotujemy na sypko. Do mięsa dodajemy kapustę, zalewamy bulionem, dodajemy ryż oraz pozostałe składniki, doprawiamy i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak