Sposób przygotowania

Fasole opłukaną myjemy , przebieramy i wstawiamy w garnku na noc. Następnego dnia wstawiamy ją w tej samej wodzie , gdy zacznie się gotować wrzucamy kostkę i gotujemy.Mięso i kiełbasę kroimy w kostkę wrzucamy do miseczki i posypujemy wszystkimi przyprawami mieszamy i smażymy. Po usmażeniu bez oliwy wrzucamy do fasoli i gotujemy razem wszystko do miękkości. Na koniec zabarwiamy koncentratem i robimy z mąki i oliwy , która nam pozostała po mięsie zasmażkę . Wrzucamy i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taka fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taka fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !