Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane pory

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pory 2
jajko 1
ser żółty 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 ŁYŻKI
szynka 2 plastry
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane pory

Pory obrać, umyć i włożyć do gorącej wody. dodać 1 łyżkę masła , szczyptę soli i cukru. gotować 15 minut. bułkę tartą wymieszać z serem. jajko roztrzepać. schłodzone pory zawijać w plastry szynki panierować w jajku i bułce z serem. smażyć do zarumienienia

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 23.06.2011 15:09
danie to mogłoby mi smakować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak