Sposób przygotowania

Ziemniaki myjemy. Kroimy na połówki i posypujemy solą.Układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy około 1,5godziny, aż będą miękkie w środku. Wyjmujemy z piekarnika. Wydrążamy środki, tak aby nie uszkodzić skórki. Miąższ ziemniaków doprawiamy solą, pieprzem i dodajemy koperek. Rozdrabniamy i napełniamy połówki ziemniaczanych skórek. Układamy znowu na blachę i pieczemy jeszcze 10-15 minut. Można na wierzchu posypać tartym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    na pewno smaczne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto, a jak smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !