Sposób przygotowania

Golonkę wstawiamy do lodówki w wodzie z solą(2l/2łyłki)na dobę.Gotujemy z włoszczyzną, jedną cebulą i przyprawami.
Resztę cebulki przysmażamy dodajemy miód, wino. Wlewamy bulion( z gotującej się golonki), piwo, dodajemy grzyby i gotujemy aż sos zgęstnieje. Miksujemy.
Golonkę pieczemy w temp 180 C przez 10 min polweając zmiksowanym sosem. Na koniec możemy dodać pieczony czosnek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika120

    Sper!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !