Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowo-ryżowy farsz do pierogów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso drobiowe 1/2 kg
ryż 1 szklanka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1/2 łyżeczka
masło 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowo-ryżowy farsz do pierogów

Mięso drobnno kroimy, doprawiamy i podsmażamy na maśle. Ryż gotujemy i łączymy ze sobą wszystkie składniki. Doprawiamy do smaku o dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak