Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez ok. 2 godziny. Posypać pieprzem, obtaczać w mące i smażyć na oleju na złoty kolor. Ułożyć w żaroodponym naczyniu, polać wódką i podpalić.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetne! :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    można zrobić furore
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    desery,mięsa płonące znam ale śledzie pierwsze słyszę,ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    widowiskowe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekscytujące!;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    płonących śledzi jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawa jestem smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    oryginalnie przyrządzone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !