Sposób przygotowania

Białka z cukrami ubijamy na sztywną pianę. Następnie dodajemy do nich przesiane mąki, żółtka i łyżkę proszku do pieczenia. Wszystko mieszamy łyżką. Wylewamy na posypaną bułka tartą blachę i pieczemy w 170 stopniach przez ok 30 minut. Biszkopt można przełożyć dowolnym ciastem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja dziś też piekłam,tyle ,ze w tortownicy,aż z niej prawie wypłynął
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wypiekowa klasyka- super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    dobry
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !