Sposób przygotowania

oscypka kroimy na plasterki ok 1.5 cm panierujemy w jajku i bułce , wkładamy na rozgrzany olej i smażymy do zrumienienia :)

Komentarze

  • 14
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszniutkie
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetne na imprezy :)
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie przyprawiamy bo jest to wystarczająco aromatyczne
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wyglada apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Edyta32

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    15 lipca kupiłam na Grunwaldzie oscypek wędzony powiem , że nie był zbyt smaczny :)
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    to tzreba do zakopanego przyjeachać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    najlepiej smakuje z oryginalnym oscypkiem?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszności :)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Wiesz Emilio ja mam Zakopane nie daleko więc zawsze mamy te parwdziwe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aneta2208

    łatwe, pyszne i smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !