Sposób przygotowania

mięsko rozbijamy jak na kotleta przyprawiamy i układamy na nim po plasterku boczku , paseczek marchewki i pieczarki surowe , zwijamy i ukladamy zwiniętym do dołu garnka , nie trzeba spinać ani wiązać bo mięsko sie samo ściśnie :)

Komentarze

  • 17
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    podajemy na gorąco do ziemniaczków i sałatki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jak ktoś nie lubi wieprzowiny to może być inne mięsko
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    polecam dziś na obiad :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    cudowny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    na impreze sieteż nadaje
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    lubie takie roladki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny pomysł na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !