Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada wieprzowa z boczkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe - szynka 200 g
pieczarki
marchew
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: rolada wieprzowa z boczkiem

mięsko rozbijamy jak na kotleta przyprawiamy i układamy na nim po plasterku boczku , paseczek marchewki i pieczarki surowe , zwijamy i ukladamy zwiniętym do dołu garnka , nie trzeba spinać ani wiązać bo mięsko sie samo ściśnie :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 01.05.2012 22:05
smaczny pomysł na obiad
caroline1983 08.12.2011 22:03
lubie takie roladki :)
Anna133 03.10.2011 19:41
na impreze sieteż nadaje
PaniMISIOWA 25.07.2011 10:22
apetyczna
Wacław 10.07.2011 10:49
pyszne
Izabela/bella81 30.06.2011 08:18
cudowny obiadek
Anna133 26.06.2011 09:28
polecam dziś na obiad :)
Anna133 24.06.2011 08:27
jak ktoś nie lubi wieprzowiny to może być inne mięsko
Małgorzata113 23.06.2011 08:44
świetny przepis
Anna133 23.06.2011 07:28
podajemy na gorąco do ziemniaczków i sałatki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak