Sposób przygotowania

Galaretkę brzoskwiniową rozpuścić w szklance wody, ostudzić. Pół puszki mleka ubijać aż podwoi swoją objętość. Dodać ostudzoną glaretkę i jeszcze chwilę ubijać. Przełożyć do formy, odstawić do lodówki do stężenia. Powtórzyć czynność z galaretką agrestową. Gdy warstwa zastygnie ułożyć na wierzch wiśnie i zalać galaretką wiśniową. Odstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny deser
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    potrzeba na to dużo czasu ale opłaca się za smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny lekki deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wspaniały deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !