Sposób przygotowania

Mięso umieścić na 30 min. w zamrażalniku. Cebulę posiekać, morele pokroić w kostkę, papryczki chili w krążki. Mięso pokroić na cienkie platerki i nadziewać na szpilki do szaszłyków. Cebulę podsmażyć, dodać papryczki, podlać rosołem i dodać konfiturę. Gotować ok.5 min. Dodać morele. Na pozostałym oleju usmażyć szaszłyki, doprawić solą i pieprzem. Podawać z ryżem i przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ?wietne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy sos:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawe połączenie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !