Sposób przygotowania

Brukselkę pokroić na ćwiartki i obgotować w gorącej wodzie. Wodę wymieszać z ocetem, dodać nasiona kopru oraz ziele angielskie i pieprz, zagotować i odcedzić. Bruskelkę ułożyć w słoicha i zalać zalewą, zapasteryzować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ooo- fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    musi być pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jak mi urośnie w tym roku brukselka to wypróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł, na pewno jest smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł nigdy nie robiłam brukselki w słoikach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zaskakujące jeszcze nie zaprawiałam brukselki nawet nie wiedziałam że można
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !