Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz drobiowy z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka duża 2
margaryna 1
papryka czerwona 2
Pieprz biały mielony Prymat 1
smietana 18% 1
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz drobiowy z papryką

Najpierw kroimy piersi w kostke,wkładamy do rozpuszczonej na patelni margaryny i dusimy do zmiękczenia.Następnie dodojemy pokrojoną w paski paprykę.Gdy papryka zmięknie doprawiamy kucharkiem uniwersalnym, kucharkiem w płynie i pieprzem.Calość zagęszczamy śmietana.I gulasz gotowy do podania.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 03.07.2011 18:28
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak