Sposób przygotowania

Do garnka wlać śmietanę i wrzucić do niej pokruszoną czekoladę i lekko podgrzewać, aż do rozpuszczenia czekolady często mieszając. Po rozpuszczenie mocno wystudzić. Następnie wsypać 2 śnieżki i miksować aż powstanie gęsty krem, na końcu wsypać 150g wiórek i wymieszać. Gotowy krem wyłożyć na kupione spody biszkoptowe i reszta wiórek obsypać ciasto

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kokos pewni go wyprubuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam ciasto Rafaello.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !