Sposób przygotowania

Pokrojoną w kosteczkę cukinię wrzuciłam na 2 łyżki gorącej oliwy. Smażyłam 2-3 minuty, następnie dodałam 2 posiekane cebule i sól do smaku. Dusiłam pod przykryciem ok 8 minut. Po tym czasie dodałam 2 garści koperku, trójkącik serka ziołowego light i 4 łyżki mleka. Pogotowalam do rozpuszczenia się serka.

Podałam z ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    bardzo ciekawy przepis na eksperymenty z cukinią, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !