Sposób przygotowania

Cukinię umyj pokrój w cienkie plastry Cebulę i czosnek posiekaj Mleko podgrzej zalej bulka tarta Cebulę i czosnek zeszklij na oleju Dodaj cukinię smaż aż zmięknie Rozgnieć widelcem przestudz Wbij jaka dodaj imbir i miete Wsyp zmielone orzeszki i płatki i płatki owsiane dodaj lekko odciśnięta bulke tarta Przypraw do smaku solą i pieprzem wymieszaj Szpinak poddus na margarynie odparuj płyn Posól wymieszaj Krótką keksówkę natłuść Na dnie ułoż polowe masy cukiniowej potem szpinak przykryj reszta masy Wyrównaj wierzch przykryj folia Wstaw do duzego naczynia z goraca woda by forma byla zanurzona do polowy Piecz ok 35min w 180st C

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !