Sposób przygotowania

BIAŁA ODDZIELIĆ OD ŻÓŁTEK A NASTĘPNIE UBIJAĆ BIAŁKA NA PUSZYSTĄ MASĘ DODAJĄC SZKLANKĘ CUKRU I CUKIER WANILIOWY. NASTĘPNIE DODAJEMY KOLEJNO PO JEDNYM ŻÓŁTKU CIĄGLE UBIJAJĄC NA PUSZYSTĄ PIANĘ.DO PRZYGOTOWANEJ MASY DODAJEMY MĄKĘ ORAZ PROSZEK DO PIECZENIA I CAŁOŚĆ DOKŁADNIE POWOLI MIESZAMY, NAJLEPIEJ OD SPODU. CIASTO WYLEWAMY NA WYSMAROWANĄ BLASZKĘ I PIECZEMY OK 20 MINUT AŻ SIĘ LEKKO ZROBI ZŁOTY.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha ,lubię z musem jabłkowym oraz z galaretką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ciasta biszkoptowe, a najbardziej z jabłkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    prosty przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Szkoda wydawać pieniążki na kupny biszkopt. Lepiej przygotować go samemu. Pięknie wyrósł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    na tort super
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    pieknie wypieczony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !