Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso na gulasz kg
wędzony boczek
pieczarki
cebula 2
Liść laurowy suszony Prymat
sól
pieprz
kostka grzybowa
Kucharek przyprawa do potraw
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami

Mięso umyć, pokroić w kostkę, posypać kucharkiem i odstawić na godzinę do lodówki. Cebulę pokroic w drobną kostkę, boczek w większą i razem zeszklić na oleju. Pieczarki i mięso dodać do boczku i cebuli, zalać szklanką bulionu z kostki, dodać liśc laurowy, doprawić, dusić do miękkości. Na koniec posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 27.10.2011 15:50
uwielbiam:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak