Sposób przygotowania

1. Chlebki pita rozetnij na pół. Środki skrop oliwą, przykryj szynką, plasterkami mozzarelli i pomidora. Oprósz solą i pieprzem, posyp bazylią. Przykryj wierzchami bułek.
2. Chlebki pita ułóż na kratce nagrzanego piekarnika. Zapiekaj 3 min w temp ok 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam włoskie smaki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pyszności, takie jedzenie zdecydowanie moge powiedzieć, że lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !