Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz
ciasto francuskie
koper

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w cieście francuskim

Składniki

dorsz ok 400g

ciasto francuskie op

Sos do ryby

pieprz, sól

koperek

masło

Przygotowanie:

Ciasto franciskie gotowe kroimy na paseczki wkładamy dorsza posypanego przyprawą do ryb, masełko i koper zakładamy ciastem i lepimy jak pierogi zapiekamy ok 15 min w 190*C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anita21 29.06.2011 23:58
bardzo smakowite danie i ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak