Sposób przygotowania

Kurczaka myjemy,osuszamy i wyjmujemy z niego kostki środkowe..zostawiamy nóżkę i skrzydełko(jak kto woli).Składniki na farsz wymieszać w blenderze ,dodać przyprawy,wszystko jeszcze dobrze wymieszać.Napełnić farszem kurczaka i zszyć otwór nićmi.Natrzeć skórę przyprawą do drobiu i ułożyć kurczaka w brytfance.Od czasu do czasu polewać można sosem z pieczenia lub wodą,by skórka się przyrumieniła.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    same smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    tego jeszcze nie jadłem
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł na kurczaka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam ale nie potrafię wyjąć kości:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a ja może spróbuję:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super kurczak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super kurcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !