Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sztangiel 2 sztuki
pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
ser żółty 20 dag
szczypiorek 1/2 pęczek
sól
pieprz
ketchup
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z pieczarkami

Sztankle przekrawamy wzdłuż na pół. Pieczarki i cebulę siekamy i podduszamy na maśle, doprawiamy do smaku. Farsz pieczarkowy przekładamy na spody do zapiekanek, posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy. Wierzch posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Podajemy z ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 08.12.2011 09:28
:) dzisiaj na kolację sobie przyrządzę:)
Emilia22 22.06.2011 12:58
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak