Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryby wędzonej i selerów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 200 g
seler 1 szt
serek homogenizowany 2 łyżki
mleko 4 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól
zielenina

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryby wędzonej i selerów

Seler umyć, obrać i ugotować. Oczyścić rybę, usunąć ości, pokroić w drobne kawałki. Seler pokroić w kostkę, wymieszać z rybą. Wymieszać seler z ryba i zaprawą z twarożku i mleka, doprawić solą i posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak