Sposób przygotowania

Białka jajek zmiksować z cukrem, potem powoli dodawać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wlać stopioną margarynę, wymieszać. Obtoczyć domową skórkę pomarańczową w mące, dodać do ciasta razem z zapachem śmietankowym. Wlać ciasto do formy, posypać rabarbarem na górze, Piec około 35-40 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ciasto proste w wykonaniu i pewnie przepyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności uwielbiam takie ciasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    piekny ci wyszedl
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    wyborne
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładnie wyrośnięty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !