Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus z truskawek i czerwonej porzeczki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawki
czerwone porzeczki
cukier
śmietana
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: mus z truskawek i czerwonej porzeczki

Truskawki i porzeczki obrać ze skórki. Rozdrobnić blenderem. Dodać cukier, śmietanę i mleko. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borgia 25.08.2012 10:39
Z szypułek i ogonków tak... ze skórki już nie. Czytamy raczej ze zrozumieniem... A jak to można zrozumieć (kopiuję, żeby błędu nie zrobić ;P): "Truskawki i porzeczki obrać ze skórki".
Neetka90 26.06.2011 20:36
a co? nie obiera się porzeczek z \'ogonków\' ani truskawek? ;]
Neetka90 26.06.2011 20:36
nie dałam proporcji, bo wszystko zależy od tego, ile ma się owoców i ile chce się tego.
Mysiunia 25.06.2011 08:30
pierwszy raz słysze o obieraniu porzeczek i truskawek ze skórki.. rownież brak proporcji, które bylyby bardzo przydatne dla osoby chętnej wykorzystania tego przepisu
Neetka90 21.06.2011 23:14
oj, przepraszam ;) z czerwonej ;)
Margo1 21.06.2011 23:13
czarna porzeczka czy czerwona , ale myślę ze czarna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak