Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki. Cebulę posiekać i podsmażyć. Makrelę obrać i rozdrobnić, wymieszać z ryżem i cebulą. Doprawić do smaku. Naczynie żaroodporne natłuścić, włożyć masę i zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pierwsza klasa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    niesamowity pomysl na polaczenie takich skladnikow
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !