Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa zapiekanka z makrelą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 30 dag
makrela wędzona 40 dag
cebula 2 szt
masło 2 łyżki
kostka rosołowa 1 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa zapiekanka z makrelą

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki. Cebulę posiekać i podsmażyć. Makrelę obrać i rozdrobnić, wymieszać z ryżem i cebulą. Doprawić do smaku. Naczynie żaroodporne natłuścić, włożyć masę i zapiekać na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 12.06.2013 11:50
takiej jeszcze nie jadłam
olkaaa 16.03.2013 13:13
extra przepis
dorotka0000025 21.02.2013 15:57
fajny pomysl
dorotka0000025 19.02.2013 16:22
ciekawy pomysl
smakoszek 27.10.2012 19:59
szybko i smacznie
Madziela 23.07.2012 09:03
niesamowity pomysl na polaczenie takich skladnikow
Wafelek2601 11.07.2012 10:48
Super
AgaS10 09.01.2012 07:08
pierwsza klasa:)
Renataj 24.07.2011 17:16
Apetyczny przepis
Izabela28 10.07.2011 20:28
fajny pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak