Sposób przygotowania

Biały ser rozkruszamy do miseczki i dodajemy mięso mielone.Wbijamy jajko, dodajemy posiekaną zieleninę, doprawiamy do smaku i dokładnie wyrabiamy. Jeśli masa jest zbyt rzadka możemy dodać bułkę tartą. Następnie z powstałej masy formujemy podłużne kotleciki, obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na złoto na rozgrzanym oleju.Osączamy z tłuszczu i podajemy z surówkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !