Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasoli szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 400 g
cebula 1 szt
cukier 1/2 łyżeczki
ocet 1/2 łyżeczki
musztarda 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
zielona pietruszka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasoli szparagowej

fasolkę umyć i obrać z włókien, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i wystudzić. Pokroić w kawałki i wymieszać z drobno posiekaną cebulą. Oliwę wymieszać z pozostałymi składnikami. Podawać posypaną posiekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak